Cookie-politik

straatagetskontor.dk overholder efter bedste overbevisning de fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata. Der kan læses mere om retningslinjerne hos Foreningen af Danske Interaktive Medier og minecookies.org.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

Cookies på denne hjemmeside

Når du besøger straatagetskontor.dk eller en underside til straatagetskontor.dk modtager du automatisk en eller flere cookies.

straatagetskontor.dk skelner mellem om cookien forsvinder, når du lukker din browser (sessions-cookies), eller om de bliver gemt på din computer (blivende cookies). Ligeledes skelnes der mellem om cookien har straatagetskontor.dk som afsender (første parts cookies) eller en af vores services som afsender (tredje parts cookies).

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. På http://minecookies.org/cookiehandtering får du en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser.

Første parts cookies

straatagetskontor.dk's egen cookie er en første parts cookie. Denne cookie er en session cookie, som lever til du lukker din browser. Cookien bliver brugt til at gemme brugerindstillinger på serversiden.

Tredje parts cookies

straatagetskontor.dk bruger i visse tilfælde en række 3. parts services. Nogle af disse services bruger også cookies.
Det kan være en overvejelse værd, evt. at afvise 3. parts cookies i din browser. Brug http://minecookies.org/fravalg, hvis du behøver hjælp.

Brug af personoplysninger

straatagetskontor.dk indsamler kun personoplysninger, som er indtastet på kontaktsidens Kontakform eller i forbindelse med tilmeldelse til Nyhedsbrev, såfremt disse findes.
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger.

Personoplysninger bruges kun til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. straatagetskontor.dk gemmer dine personlige oplysninger på servere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

straatagetskontor.dk kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. straatagetskontor.dk forbeholder sig derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer for dig, giver straatagetskontor.dk besked i form af en synlig meddelelse på denne hjemmeside.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.


Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at maile.

 

Du er her: ForsideCookie-politik
www.straatagetskontor.dk