Billig stråtagsforsikring

4. april 2016

Som det første selskab i Danmark præsenterer Gartnernes Forsikring nu en billig og yderst konkurrencedygtig husforsikring til stråtagsejere, der har brandsikret med Sepatec. Der ydes 50 procents rabat på brandforsikringspræmien, når et Sepatec certifikat kan fremvises.
Selskabet nævner som eksempel på præmier et 150 kvm. et-planshus, som er brand- og stormforsikret med selvrisiko på 3.826 kr.: Præmien pr. år uden brandsikring 5.149 kr. Med Sepatec: 3.142 kr.

Gartnernes Forsikring forsikrer alle typer kunder og kan yde alle typer forsikringer. Selskabet vil i de kommende måneder forstærke dialogen med stråtagsbranchen, bl.a. Carlo F. Christensen A/S og Straatagets Kontor for yderligere at opbygge et konstruktivt samarbejde til gensidig gavn.
I sidste ende er det fælles mål at gøre op med myten om, at stråtage er forbandet dyre at forsikre. Fremover vil der blive arbejdet på at tegne forsikringer til kunder, der brandsikrer og sørger for løbende vedligehold af taget.

Læs mere om stråtagsforsikringer her. Hvis du vil skifte selskab, anbefales det at indhente tilbud fra mindst to selskaber.
Kontakt selv selskaberne, idet Straatagets Kontor ikke sælger forsikringer.

 

Alle nyhederDu er her: ForsideNyhederBillig stråtagsforsikring
www.straatagetskontor.dk