Inspirationsbog udkommet

3. oktober 2014
Forsiden til den nye bog, som rummer mere end 200 farvefotos af stråtag fra hele verden.
Forsiden til den nye bog, som rummer mere end 200 farvefotos af stråtag fra hele verden.

”Naturens eget tag” er med sine 176 store sider med mere end 200 fotos en bog, der giver inspiration til at bruge stråtaget på helt nye måder. Samtidig rummer bogen viden om det tækkede tag, der med 5.000 års erfaringer bag sig er udbredt over hele verden.

Læseren føres rundt i stråtagenes forunderlige verden, fra fortid til nutid og rundt i vidt forskellige lande som bl.a. Yemen, Peru, Japan og Sydafrika.

BESTIL BOGEN HER.

Både stråtagets og tangtagets kulturelle baggrund er med i bogen, der er rigt illustreret, hovedsagelig med farvefotos samt en række sort/hvide fra fordums storhedstid, da der lå strå på stort set alle tage i Danmark.

Udgiver er Straatagets Kontor, som arbejder for at fordoble antallet af tækkede kvadratmeter i Danmark. Holland har introduceret stråtaget i moderne byggeri, nu er det Danmarks tur.

”Et must for alle, der interesserer sig for stråtage og arkitektur”, siger restaureringsarkitekten Marcelle Meier om nyudgivelsen.
”Fornemt, smukt, flot, gode billeder, gode tekster, gode historier. Det er meget sjældent, at den første gennembladring varer en hel time, og det er et sikkert tegn på, at det er godt, rigtig godt!” Søren Ryge Petersen

Købes hos boghandlere eller – hvis mindst 5 ønskes – ved Straatagets Kontor, www.straatagetskontor.dk

Yderligere info: Bogens forfatter,
Jørgen Kaarup tlf. 21 25 91 88
joergen@kaarup.eu

 

 

Alle nyhederDu er her: ForsideNyhederInspirationsbog udkommet
www.straatagetskontor.dk